Maak een afspraak voor een logopedische of dyslexiebehandeling

Ziet u uw kind worstelen met woorden? Zowel qua uitspreken, schrijven of spellen? Of heeft u zelf klachten die met een logopedische behandeling verholpen kunnen worden? De logopedisten en dyslexiespecialisten van Veelzeggend helpen u en uw kind graag.

Maak een afspraak bij een van onze vestigingen. Bel 0561-61 85 68, stuur een mail of vul het contactformulier in.

Contactinformatie

Veelzeggend

Griffioenpark 3
8471 HP  Wolvega

0561-61 85 68

info@veelzeggend.nl

 

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30

Dinsdag 08:30 - 21:00

Woensdag 08:30 - 17:30

Donderdag 08:30 - 17:30

Vrijdag 08:30 - 17:30

Neem contact met ons op

Wolvega
Appelscha
Oldeberkoop
Steggerda
Munnekeburen
Makkinga
Jubbega

*Verplicht

Wolvega - Griffioenpark 3

Wolvega - Brede School Futura

Wolvega - Brede School De Vlindertuin

Oldeberkoop - Wolvegasterweg 15

Steggerda - Pastoor Schuttestraat 30

Appelscha - Riemsoord 56

Munnekeburen - Kerkeweg 10

Jubbega

Klachtenregeling

Wij hopen dat onze logopedische hulp aan uw wensen voldoet. Als u klachten heeft over het logopedisch onderzoek of de logopedische behandeling, dan kunt u dit met uw behandelend logopedist bespreken. Wilt u de klacht liever niet met uw behandelend logopedist bespreken, dan kunt u dit bespreken met de praktijkeigenaar Erica Scholten-Vuist. Op het moment dat wij weten wat uw klacht is, proberen wij de klacht op te lossen. Mocht dit niet naar uw tevredenheid zijn, dan kunt u met uw klacht terecht bij de Landelijke Klachtencommissie Logopedie in de Eerstelijn/Klachtenloket Paramedici.
Het klachtenrecht voor patiënten is vastgelegd in de Wet Klachtenrecht Cliënten Zorgsector. Het klachtenrecht van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie (NVLF) is hieraan verbonden. Binnen Veelzeggend wordt deze NVLF gevolgd. De brochure aangaande de klachtenregeling is te vinden in onze wachtkamers en mag u meenemen.

Uw privacy gewaarborgd


Binnen Veelzeggend wordt zorgvuldig omgegaan met feiten van vertrouwelijke aard. Het privacyreglement van onze beroepsvereniging Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie (NVLF) wordt nageleefd. Daarnaast voldoet Veelzeggend aan de AVG-norm. De Privacy Policy is op aanvraag beschikbaar in de praktijk.