Contact

U bereikt ons zo...

Maak een afspraak voor een logopedische of dyslexiebehandeling

Ziet u uw kind worstelen met woorden? Zowel qua schrijven, spellen en uitspraak? Of heeft u zelf klachten die met een logopedische behandeling verholpen kunnen worden? De logopedisten en dyslexiespecialisten van Veelzeggend helpen u en uw kind graag. Maak een afspraak voor in één van onze vestigingen in Weststellingwerf of Ooststellingwerf.
Bel 0561 - 61 85 68, mail of vul het contactformulier in.
 

Contactgegevens

Adres
Tulpstraat 16 8471 KL Wolvega
Telefoon
0561-618568
E-mail
info@veelzeggend.nl
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag 08:30-18:00
Dinsdag 08:30-21:00
Woensdag 08:30-18:00
Donderdag 08:30-18:00
Vrijdag 08:30-18:00

Klachtenregeling

Wij hopen dat onze logopedische hulp aan uw wensen voldoet. Als u klachten heeft over het logopedisch onderzoek of de logopedische behandeling, dan kunt u dit met uw behandelend logopedist bespreken. Wilt u liever de klacht niet met uw behandelend logopedist bespreken, dan kunt u dit bespreken met de praktijkeigenaar Erica Scholten-Vuist. Op het moment dat wij weten wat uw klacht is, proberen wij de klacht op te lossen. Mocht dit niet naar uw tevredenheid zijn, dan kunt u met uw klacht terecht bij de Landelijke Klachtencommissie Logopedie in de Eerstelijn.

Het klachtenrecht voor patiënten is vastgelegd in de Wet Klachtenrecht Cliënten Zorgsector. Het klachtenrecht van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie (NVLF) is hieraan verbonden. Binnen Veelzeggend wordt deze NVLF gevolgd. De brochure aangaande de klachtenregeling is te vinden in onze wachtkamers en mag u meenemen.

Wolvega - Tulpstraat

Dit is de hoofdlocatie van de praktijk en de praktijk is de gehele week geopend

Wolvega - Brede School De Vlindertuin

Deze vestiging is geopend op dinsdag

Steggerda

Munnekeburen

Uw privacy gewaarborgd

De logopedist neemt kennis van feiten van vertrouwelijke aard. Binnen logopediepraktijk Veelzeggend wordt zorgvuldig omgegaan met deze informatie. Het privacyreglement van onze beroepsvereniging Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie (NVLF) en de Wet Bescherming Persoonsgegevens wordt nageleefd. Patiëntgegevens worden 15 jaar bewaard, zoals wettelijk vastgelegd is. Na afloop van die periode worden de gegevens door de praktijkhouder vernietigd.

Wolvega - Brede School Futura

Deze vestiging is geopend op dinsdag

Oldeberkoop

Deze vestiging is woensdag (logopedie/dyslexie) en donderdag (logopedie/dyslexie) geopend

Appelscha

Contactformulier